Skip to content

Klikni za znanje – Portal za kontinuiranu medicinsku edukaciju

POŠTOVANI,

Internet edukacija je jedan od najlakših načina edukacije danas. Tehnologija se u ovoj grani ljudskog obrazovanja razvija svjetlosnom brzinom.

Zamislite kada biste mogli da svoju kontinuiranu medicinsku edukaciju (CME) obavljate iz udobnosti svoga doma, bilo kada i bilo gdje, na Vašem jeziku.

Od danas ovakav vid edukacije imate na raspolaganju, na našem novom Portalu CME.ba!

PRIDRUŽITE NAM SE!

KLIKNI ZA ZNANJE

Kakva je Vaša korist od Portala CME.ba?

Portal CME.ba je napredna platforma za online edukaciju, specijalizirana za pružanje CME svim medicinskim specijalnostima. Sadržaj portala se jednako dobro prikazuje na svim uređajima koji imaju internet konekciju, omogućavajući Vam da pristup vrhunskim edukacijskim aktivnostima u vrijeme kada Vi želite i kada je to Vama zgodno.
Svi tečajevi su BESPLATNI za registrovane članove portala. Registracija je takođe, BESPLATNA.

REGISTRUJTE SE

 

Certificiranost i akreditovanost

Naši tečaji i edukacije su pripremljeni da zadovoljavaju kriterije evropskih tijela za akreditaciju CME. Na kraju svakog tečaja polaznik pristupa izradi završnog testa znanja koji se automatski ocjenjuje, te ukoliko je polaznik odgovorio na više od 70% odgovora tačno, automatski dobija certifikat kojeg može štampati i koristiti kasnije u procesu relicenciranja.

U završnim smo fazama pregovora sa nadležnim tijelima u BiH koje vrše akreditaciju CME, te će naše edukacije biti akreditovane, a certifikati priznati. Sve tečaje koje u međuvremenu dovršite ćemo retroaktivno akreditovati.

Najaktuelnije teme odabrane za Vas

Naše edukacije su brižno odabrane od strane tima vrhunskih eksperata iz svih oblasti medicine. Sve ono što ste imali priliku pogledati na na engleskom jeziku, sada je dostupno na jeziku kojeg razumijete, a sadržaj donose domaći eksperti koji znaju pravo stanje i situaciju u praksi i koji će važeće vodiče i stavove približiti i prilagoditi Vama i Vašoj ordinaciji.


Riječ dobrodošlice osnivača i Glavnog i odgovornog urednika portala.

Drago nam je da vam možemo pomoći.

Za bilo kakva pitanja ili komentare, kao i sugestije kako unaprijediti Portal CME.ba dobrodošli ste da nas kontaktirate. Ako ste potencijalni autor edukacijske aktivnosti, svakako nam se obratite, naši Urednici će napraviti inicijalnu procjenu naučne i stručne vrijednosti i obavijesiti Vas o ocjeni.

Do tada, uživajte u postojećim edukacijama…

Javite nam se na
info@cme.ba